Onze medewerkers

Onze medewerkers

Ons bedrijf Plastic Recycling Company bestaat uit jonge, enthousiaste en ervaren medewerkers. Met onze 10 jaar ervaring zijn wij inmiddels gespecialiseerd in het verwerken van harde kunststoffen. Ons team is goed op elkaar ingespeeld. Wij houden van hard werken met veel passie & plezier met een Brabantse mentaliteit! Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde medewerkers. 

Onze medewerkers

Erkend stagebedrijf voor enthousiaste stagaires!

De recycling branche is een snelle trendy ontwikkeling op dit moment. Bijna alles staat in teken van recycling en milieu. Hoe leuk is het dat jij hier je steentje aan kan bijdragen door jouw kennis te delen en de ontwikkelingen te verbeteren. Als organisatie vinden we het belangrijk om onze kennis weer door te geven aan jullie, studenten en/of jongeren. Jllie zijn de toekomst! Omdat er jaarlijks 500.000 stageplaatsen nodig zijn voor het onderwijs heeft Plastic Recycling Company erkenning aangevraagd voor diverse opleidingen. Loop je bij ons stage dan garanderen wij je een prettige werkomgeving, goede begeleiding en genoeg tijd om aan opdrachten te werken.Plastic Recycling Company heeft de volgende erkenningen:

* Junior Accountmanager (niveau 4)                (22) Praktijkleren: (Junior) Accountmanager - YouTube

* Assistent Logistiek medewerker (niveau 1)    (22) Praktijkleren: Assistent logistiek - YouTube

* Logistiek medewerker (niveau 2)                   Praktijkleren: Logistiek Medewerker - YouTube

* VMBO leerwerk traject 

Zoek jij nog een leuk enthousiast leerbedrijf met een gedreven team, wil je alles weten over kunststof recycling mail dan naar susan@plasticrecyclingcompany.com of bel naar 073-7853867. 

(22) Animatiefilm recycling harde kunststoffen PRC Schijndel - YouTube

 

 

Vakantie- weekend krachten

Wij zijn altijd op zoek naar jonge enthousiaste medewerkers als vakantie- of weekendkrachten die houden van hard werken in een fijn team-verband. Zoek jij nog een baan voor weekenden of vakantie neem dan contact met ons op. Telefoonnummer 073-7853867 of stuur een mail naar susan@plasticrecyclingcompany.com