Onze medewerkers

Onze medewerkers

Ons bedrijf Plastic Recycling Company bestaat uit jonge, enthousiaste en ervaren medewerkers van over heel de wereld. Wij zijn trots op ons gevarieerde team. Ieder van ons heeft zijn/haar eigen achtergrond, opleidingsniveau en verhaal. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel.  We kijken naar onze medewerkers wat ze kunnen en waar hun passie ligt. Met onze 10 jaar ervaring zijn wij inmiddels gespecialiseerd in het verwerken van harde kunststoffen. Ons team is goed op elkaar ingespeeld. Wij houden van hard werken met veel passie & plezier met een Brabantse mentaliteit! Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde medewerkers ook diegene die een klein beetje hulp nodig heeft. Wij begeleiden je graag en willen iedereen een toekomst op laten bouwen! Bij ons gaat collega zijn verder dan alleen de poort. 

Onze medewerkers

Stagaire Junior Accountmanager 

Mijn naam is Bram Schraven en sinds oktober loop ik stage bij Plastic Recycling Company. Ik volg een BBL opleiding (Junior) Accountmanager aan Rijnijssel in Arnhem dit houd in dat ik 20% op school ben en 80% aan het werk, hiervoor had ik een stageplek nodig die aansloot bij de opleiding. Ik ben gaan zoeken op Stagemarkt.nl en daar ben ik Plastic Recycling Company tegengekomen. Het bedrijf sprak me gelijk aan, omdat het zich bezighoudt met duurzaamheid en circulariteit. We zijn samen in gesprek gegaan en vanuit daar ben ik begonnen met een leuke en uitdagende stage. Ik ben terecht gekomen in een leuk team waar ik veel kan leren en mezelf kan ontwikkelen in een groeiende branche. Ik kan tijdens de stage in de praktijk leren klanten te benaderen en het contact met bestaande klanten te onderhouden. Ook ga ik leren prijsberekeningen te maken en offertes op te stellen en verder kan ik aan de slag met het maken van promotiematerialen en andere voorkomende werkzaamheden. 

 

stagaire Bram

Erkend stagebedrijf voor enthousiaste stagaires!

De recycling branche is een snelle trendy ontwikkeling op dit moment. Bijna alles staat in teken van recycling en milieu. Hoe leuk is het dat jij hier je steentje aan kan bijdragen door jouw kennis te delen en de ontwikkelingen te verbeteren. Als organisatie vinden we het belangrijk om onze kennis weer door te geven aan jullie, studenten en/of jongeren. Jllie zijn de toekomst! Omdat er jaarlijks 500.000 stageplaatsen nodig zijn voor het onderwijs heeft Plastic Recycling Company erkenning aangevraagd voor diverse opleidingen. Loop je bij ons stage dan garanderen wij je een prettige werkomgeving, goede begeleiding en genoeg tijd om aan opdrachten te werken.Plastic Recycling Company heeft de volgende erkenningen:

* Junior Accountmanager (niveau 4)                (22) Praktijkleren: (Junior) Accountmanager - YouTube

* Assistent Logistiek medewerker (niveau 1)    (22) Praktijkleren: Assistent logistiek - YouTube

* Logistiek medewerker (niveau 2)                   Praktijkleren: Logistiek Medewerker - YouTube

* VMBO leerwerk traject 

Zoek jij nog een leuk enthousiast leerbedrijf met een gedreven team, wil je alles weten over kunststof recycling mail dan naar susan@plasticrecyclingcompany.com of bel naar 073-7853867. 

Vakantie- weekend krachten 

Wij zijn altijd op zoek naar jonge enthousiaste medewerkers als vakantie- of weekendkrachten die houden van hard werken in een fijn team-verband. Zoek jij nog een baan voor weekenden of vakantie en ben je ouder dan 16 jaar neem dan contact met ons op. Telefoonnummer 073-7853867 of stuur een mail naar susan@plasticrecyclingcompany.com