Onze partners

People

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons niet alleen voor recyclen van kunststoffen, maar ook het bieden én vergroten van kansen aan bijvoorbeeld mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Planet

We recyclen voor de dag van morgen. Een mooie bijdrage aan het milieu.

Profit

Door te investeren in onze nieuwe en bestaande machinelijnen kunnen we de groei aan die we voor ogen hebben. En zo groeien we samen verder.

 - Samenwerken aan een inclusieve en circulaire samenleving -

samenwerken

Dit kunnen wij niet alleen. Daarom werken wij intensief samen met een aantal partners waardoor wij onze onderneming kunnen runnen op een manier dat bij ons past. De samenwerking loopt uiteen van gezamenlijk een platform te creëren voor Maatschappelijk Verantwoord te ondernemen als het aanbieden van leerwerkplekken en kansen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.   

Wij, Plastic Recycling Company, geven medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om bij ons een toekomst op te bouwen. Voor ons is taal geen struikelblok. Wij kijken niet waar je geboren bent maar welke talenten je hebt. Samen gaan we voor een mooie toekomst gericht op People, Planet en Profit.

Bij ons gaat collega zijn verder dan de poort. 

 

Organisaties waarmee gezamenlijk wordt ondernomen: 

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder!